Ποια εσώρουχα αρέσουν στους άνδρες;
28 Sep

Ποια εσώρουχα αρέσουν στους άνδρες;

Posted By: John Times Read: 568 Comments: 0

Είναι γεγονός πως τα γυναικεία εσώρουχα είναι το φετίχ όλων των ανδρών. Εχουν την δύναμη να ξυπνήσουν τις φαντασιώσεις τους, να αναδείξουν τον αισθησιασμό που κρύβει μια γυναίκα και να δημιουργήσουν τις ιδανικές προϋποθέσεις, για αξέχαστες προσωπικές στιγμές.

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και το δικό της στιλ. Αλλά όλες έχουν την ίδια αγωνία: «Θα του αρέσουν τα εσώρουχά μου»; 

Εμείς οι γυναίκες δίνουμε αρκετή σημασία στα εσώρουχα που επιλέγουμε να φορέσουμε και ιδίως όταν είμαστε σε μια νέα σχέση πηγαίνουμε στα μαγαζιά και αγοράζουμε ένα καινούργιο σετ.

Τα γυναικεία εσώρουχα όμως, είναι σημαντικά και για εμάς τις ίδιες. Αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας και βγάζουν αβίαστα την σέξι πλευρά που κάθε γυναίκα έχει. Επιπλέον, τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και άσχετα αν είμαστε σε σχέση ή όχι μπορούν να μας ανεβάσουν τη διάθεση.

Οι περισσότεροι άνδρες προσέχουν τα εσώρουχα που θα φορέσει η σύντροφός τους, αλλά δίνουν περισσότερη σημασία στην ερωτική πράξη. 

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο. 

Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως τα εσώρουχα που θα επιλέξει η παρτενέρ τους επηρεάζουν την άποψή τους όσον αφορά στο πόσο ελκυστική τη θεωρούν.

Από τις απαντήσεις τους, φαίνεται πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με τις κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς. Κάτι που αναμφίβολα εκπλήσσει είναι ότι μόλις το 19% των ανδρών δήλωσαν πως θεωρούν ελκυστικά τα μικροσκοπικά στρινγκ.

Οσο για τα εσώρουχα που δεν τους αρέσουν, οι περισσότεροι άνδρες απάντησαν ότι δεν θέλουν τους κορσέδες και τα baby doll.

Οι περισσότεροι άνδρες σημείωσαν ότι δεν τους αρέσουν τα παλιά φθαρμένα εσώρουχα και κυρίως προτιμούν τα σετ εσωρούχων ανεξαρτήτως χρώματος. Ακόμα καλύτερα όταν αυτά συνδυάζονται με ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα.


Write Comment